Balaka

Gening enya anjeun pisan
Nu mutuskeun tali asih
Cenah arék babarengan
Moal dugi pipisahan
Tapi anjeun nu geus jalir

Tadina henteu percaya
Anjeun téh robah haluan
Panggih jeung asih baheula
Nu kungsi ngait na ati
Akhirna tuh nyambung deui

Naha anjeun beut narima kuring
Lamun rék kitu atuh ka dirina
Kacinta anu geus manteng
Ukur ngeusian lolongkrang
Haté diwewejét

Lain harita balaka
Henteu narima kapaksa
Datang tina haté
Gening nyatana tuh nyandiwara
Nu sabenerna dirékayasa

***

Kutipan tembang "Balaka" 
Dipopulérkeun ku Hendy Restu 
Ciptaan Endang Oghut

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.