Balaka

18.31
Gening enya anjeun pisan Nu mutuskeun tali asih Cenah arék babarengan Moal dugi pipisahan Tapi anjeun nu geus jalir Tadina henteu percaya An...

Tersiksa

21.00
Demi sumpahmu tuk bina istana kita Nilai adat dan agama dijadikan landasannya Tak pernah pun terlintas untuk aku menduakanmu, apalagi menggo...
Diberdayakan oleh Blogger.